Een veilige plek thuis!

Helaas gebeurt het nog regelmatig dat er brand uitbreekt in een woning, met alle gevolgen van dien. Geen fijn idee om het nieuwe jaar mee in te gaan. Veel (materiële) schade kan worden opgelost vanuit een verzekeraar, maar emotioneel of lichamelijk kunnen er diepe wonden achterblijven. Voorkomen is beter dan genezen.

Rookmelder verplicht per 1 juli 2022

Vanuit de overheid is besloten om vanaf 1 juli 2022 rookmelders in woningen verplicht te stellen. In nieuwbouwwoningen bestaat deze verplichting al, maar gaat vanaf 1 juli ook in voor bestaande bouw: Iedere verdieping moet uitgerust zijn met een rookmelder. Ook moeten besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen loopt, zijn voorzien van een rookmelder.

Een goed plan, want samen voorkomen we hier een hoop nare gevolgen mee. Holtkamp Financieel Advies denkt hierin graag mee.

Gratis brandpreventie box!

Wanneer je in de periode tot 1 juli 2022 een verzekeringspakket afsluit bij Holtkamp Financieel Advies (van 3 of meer verzekeringen waaronder de woonhuisverzekering), dan ontvang je na afsluiten van de verzekeringen een ‘brandpreventie box compleet’ (ter waarde van € 89,00).

Neem dus snel contact op en plan een vrijblijvende afspraak in voor het doornemen van jouw verzekeringen!

Klik hier voor de actievoorwaarden.