De NH1816 Verzekeringsapp

De NH1816 Verzekeringsapp maakt het makkelijk om vanaf je telefoon schade te melden, je polissen te beheren en direct contact te hebben met je adviseur.

Direct Schade Melden
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer dit gebeurt, wil je niet vastzitten aan lange procedures en papierwerk. Met de NH1816 Verzekeringsapp kun je direct schade melden door de app te openen, je schadegeval te beschrijven en de benodigde documenten te uploaden. Het herstelproces wordt overzichtelijk via de app bijgehouden, zodat je voortdurend op de hoogte blijft van elke stap.

Overzicht van al je verzekeringen
Alle verzekeringen zijn overzichtelijk samengebracht in één app. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te zoeken door stapels papierwerk om je verzekeringsgegevens te vinden.

Direct contact met adviseurs en schadeherstellers
Je verzekeringsadviseur en het dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf zijn slechts een klik verwijderd. Hierdoor kun je snel en efficiënt hulp krijgen wanneer je het nodig hebt.

Veilig en snel inloggen
De app garandeert veiligheid met geavanceerde inlogopties zoals vingerscan of gezichtsherkenning, wat toegang tot je gegevens snel en veilig maakt.

Ledenvoordeel
Geniet van exclusieve ledenvoordelen met NH1816! Bezoek met korting musea, dierentuinen en theaters. Deze kortingen worden mogelijk gemaakt in samenwerking met maatschappelijke partners.
Daarnaast ontvang je als lid korting op essentiële brandpreventiemiddelen, waarmee je niet alleen bespaart, maar ook je veiligheid verhoogt.

Goede doelen projecten bij NH1816
NH1816 staat bekend als een betrokken verzekeraar, niet alleen dicht bij jou maar ook binnen de gehele maatschappij en op lokaal niveau. Ze zetten zich actief in voor lokale evenementen, vaak in samenwerking met de financieel adviseurs, om projecten te ondersteunen die lokale goede doelen bevorderen.

De NH1816 Verzekeringsapp helpt je tijd te besparen en je verzekeringen efficiënt te beheren.
Overstappen naar verzekeringen van NH1816 kan dus veel voordeel opleveren! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek via onze contactpagina. Wij helpen je graag met persoonlijk advies op maat.

Heb je al een verzekering bij NH1816 via ons? Dan vind je de link naar de inlogpagina rechts bovenaan op deze webpagina.
Wil je meer informatie over NH1816? Neem dan contact op of neem een kijkje op de website van NH1816.

Deel dit artikel