HYPOTHEEK

Iedereen is anders. Kies een hypotheek die bij jou past. 

Je hebt je droomhuis gevonden? Gefeliciteerd!

Ben je nog op zoek en lukt het vinden van een geschikte woning maar niet?
Neem dan gerust contact op met De Heus Makelaardij. Jeroen en zijn team stellen net als ik persoonlijke benadering voorop. Samen kunnen we je volledig van A tot Z ontzorgen in het aankooptraject. Fijn toch!

Na een geaccepteerd bod is het mogelijk tijd voor de volgende stap: het afsluiten van een hypotheek. Maar hoe weet je welke hypotheek bij je past? En hoe zit het ook alweer met de hypotheekrenteaftrek en Nationale Hypotheekgarantie?

Het zijn allemaal vragen die wellicht bij je opkomen. Als hypotheekadviseur help ik je graag. Want zeg nou zelf, niemand wil toch teveel betalen? En mijn tarieven, ook daarover ben ik graag open en helder. Je vindt deze op mijn pagina tarieven.

Een hypotheek die past bij je financiële situatie 

Hypotheken zijn er in allerlei soorten en maten. Ook de risico’s en looptijd verschillen per hypotheekvorm. Maar één ding hebben ze wel gemeen: je hypotheeklasten maken een (aanzienlijk) onderdeel uit van je maandelijkse vaste lasten. Daarom is het belangrijk om vòòr het afsluiten je financiële situatie duidelijk in kaart te brengen. Dat doe ik graag met je in een kennismakingsgesprek. 

Het kennismakingsgesprek   

In dit eerste gesprek maak ik graag kennis met jou of jullie. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op je persoonlijke situatie. Hoe sta je er op dit momenteel financieel voor? Wat zijn je (verwachte) inkomsten en uitgaven de komende jaren? En welke wensen zijn er op de langere termijn? Door dit soort vragen te stellen, krijg ik een goed inzicht in jouw /jullie situatie en de bijpassende mogelijkheden. Aan het einde van ons gesprek, geef ik een indicatie van je maximale hypotheek en de daarbij horende maandlasten. 

Voor dit kennismakingsgesprek breng ik geen kosten in rekening. Aan het adviestraject zijn wel kosten verbonden. Tijdens dit kennismakingsgesprek vertel ik je precies wat het adviestraject inhoudt en wat je hiervoor betaalt. Meer weten? In de vergelijkingskaart lees je er alles over. 

Het adviestraject 

Na het eerste verkennende gesprek, is het tijd voor een advies op maat. Tijdens dit adviestraject kiezen we welke hypotheekvorm het beste bij je persoonlijke situatie past en kijken we naar de mogelijkheden van verschillende aanbieders. Ik leg een aantal hypotheekaanbiedingen aan je voor, zodat we ze onderling met elkaar kunnen vergelijken. 

Goed om te weten: Holtkamp Financieel Advies is 100 % onafhankelijk en vergelijkt alle banken en verzekeraars met elkaar. Zo ben je verzekerd van de beste hypotheek voor de juiste prijs. 

Stappenplan voor de aankoop van jouw droomhuis 

Van kennismakingsgesprek tot getekende hypotheekovereenkomst: met het doorlopen van deze acht stappen is de aankoop van jouw droomhuis binnen handbereik.

  1. inventarisatie van je persoonlijke situatie
  2. in kaart brengen van mogelijke risico’s
  3. mijn advies op maat en hypotheekaanbiedingen ter vergelijking
  4. aanvragen van de hypotheekofferte
  5. ondertekening van de hypotheekofferte
  6. bemiddeling van de benodigde (verplichte) overlijdensrisicoverzekering
  7. begeleiding naar de notaris voor het passeren van de hypotheekakte
  8. afronding en overhandiging van de getekende hypotheekovereenkomst.

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor hypotheekadvies.

hypotheek

“Holtkamp Financieel advies is 100% onafhankelijk en vergelijkt een groot deel van de hypotheekverstrekkers met elkaar waardoor je het beste product krijgt!”