LENEN

Een (tijdelijke) lening nodig?

Bij een lening wordt gekeken naar het doel van de lening. Heb je een lening nodig voor de verbouwing van je woning, de aankoop van een auto, of wil je misschien je bestaande krediet oversluiten om rentekosten te besparen. Er zijn verschillende manieren om dergelijke zaken te financieren.

Veel verschillende kredietaanbieders!

Er zitten verschillen in de kosten en voorwaarden van leningen. Kiezen voor de lening bij je (huis)bank is niet altijd de voordeligste oplossing. Er zijn tegenwoordig veel partijen op de markt die leningen aanbieden.

Verduurzamen?

Ben je op zoek naar een lening om je woning te verduurzamen en woon je binnen de Gemeente Apeldoorn? Dan bespreek ik graag ook de mogelijkheden met je door die Apeldoorn te bieden heeft.

Persoonlijke lening, doorlopende krediet of verhogen van je hypotheek

Leningen worden voor verschillende doelen afgesloten en hebben verschillende voorwaarden en terugbetalingsregelingen. Wil je een lening waarbij je tot een maximaal afgesproken bedrag op kan blijven nemen of wil je juist een krediet wat je eenmalig ontvangt en waarbij er maandelijks wordt afgelost?

Hoeveel kan ik lenen?

Holtkamp Financieel Advies denkt graag persoonlijk met je mee. Wil je toch alvast een indicatieve berekening maken, bereken dan hier je maximale lening.

Lening aanvragen?

Wil je een lening aanvragen? Via onderstaande knop kun je alvast je gegevens met ons delen. Na invullen van het formulier nemen wij snel contact met je op. Een lening blijft namelijk persoonlijk en is dus maatwerk.

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor geld lenen