VERZEKEREN

Niemand wil onnodig financieel risico lopen. Ook jij niet. 

Van autoverzekering tot woonhuisverzekering en van fietsverzekering tot reisverzekering: als consument kunnen we ons tegenwoordig vrijwel overal met één druk op de knop voor verzekeren. Daar betaal je natuurlijk voor, maar het heeft ook een groot voordeel: rust, omdat je weet dat het goed geregeld is. 

Particuliere verzekeringen 

‘Waarom zou ik een adviseur inschakelen als ik het zelf ook online kan regelen?’, vraag je je misschien af. Je verzekeringen afsluiten bij een adviseur heeft meerdere voordelen. Als financieel adviseur ben ik als geen ander thuis in de wereld van verzekeringen. Het aanbod - zeker online - is groot en daardoor zie je als consument soms door de bomen het bos niet meer. Daardoor betaal je wellicht teveel of kies je voor een dekking die niet helemaal aansluit bij je persoonlijke situatie. En dat is zonde. 

Snel, onafhankelijk en persoonlijk 

Als financieel adviseur ben ik dagelijks met verzekeringen bezig. Daardoor weet ik - ook online - snel en eenvoudig de weg te vinden. Bovendien ben ik onafhankelijk en kies ik dus altijd het beste product voor de beste prijs. Daarnaast ken ik als adviseur je persoonlijke situatie en is mijn advies dus altijd persoonlijk en op maat.

NH1816
Bij het adviseren over particuliere verzekeringen, geef ik de voorkeur aan samenwerking met NH1816 als onze hoofdverzekeraar.
Echter, wij begrijpen dat elke situatie uniek is en soms een andere verzekeringsmaatschappij beter aan jouw specifieke behoeften kan voldoen. Daarom werken wij ook samen met verzekeraars: a.s.r., Aegon, Allianz, Anker, ARAG, Avéro Achmea, Bovemij, DAS, De Goudse, Nationale Nederlanden, Rhion, Unigarant en Zevenwouden, om altijd de beste oplossing te bieden.

Eén van de unieke voordelen van NH1816 is de handige Verzekeringsapp. Deze app stelt je in staat om eenvoudig vanaf je smartphone schade te melden, polissen te beheren en direct contact op te nemen met jouw adviseur. Daarnaast kun je profiteren van exclusief ledenvoordeel en draagt NH1816 bij aan maatschappelijke projecten via hun goede doelen stichting. Lees meer in ons blog over NH1816.

Vergelijken en afsluiten zorgverzekering 

Heb jij je zorgverzekering afgestemd op jouw wensen? Holtkamp Financieel Advies helpt je graag bij het vergelijken van je huidige zorgverzekering en afsluiten van een andere zorgverzekering. Bereken nu snel jouw voordeel.


Hoe goed ben jij verzekerd? Ontdek het tijdens een kennismakingsgesprek!

Zakelijke schadeverzekeringen 

Als ondernemer wil je het liefst maar één ding: doen waar je goed in bent en waar je hart ligt. Aan de andere kant wil je ook dat praktische zaken, zoals verzekeringen, goed geregeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan je beroepsaansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering of bedrijfspandverzekering. Ik neem je die zorg graag uit handen.

Geen onnodige risico’s

Om te weten welke verzekeringen en dekkingen bij je bedrijf passen, kom ik graag thuis of op kantoor bij je langs. Daar maak ik een risico-inventarisatie. Tijdens deze inventarisatie breng ik precies in kaart welke risico’s er zijn én hoe je je hiertegen kunt verzekeren. Zo weet je zeker dat je geen onnodige financiële risico’s loopt.


Niemand wil onnodig financiële risico’s lopen. Maak daarom vandaag nog een kennismakingsafspraak.