DE VEREENDE

Waar andere verzekeraars stoppen

Soms kan het best lastig zijn om een risico te verzekeren. Denk aan een bijzonder risico als een taxi, een carnavalswagen, maar ook een elektrisch of landbouwvoertuig. Maar het kan ook zijn dat het (schade)verleden er voor zorgt dat het aanvragen van een verzekering moeizaam verloopt.

Holtkamp Financieel Advies gaat verder waar andere verzekeraars stoppen. Vanuit maatschappelijk oogpunt vinden wij het belangrijk dat iedereen een kans moet krijgen om zich te verzekeren. Ook als het verleden of schadeverleden de oorzaak is van geweigerd worden bij een verzekeraar.

Wij denken mee in oplossingen voor bijzonder risico’s en (schade)verleden

We leggen de aanvraag voor bij een verzekeraar met wie wij samenwerken. Mocht hieruit een afwijzing volgen, dan werken wij ook samen met De Vereende.

Wilt je direct een offerte ontvangen per e-mail? Neem dan contact met ons op. Het kan voor sommige aanvragen alsnog zijn dat een offerte niet gelijk uitgebracht kan worden. De Vereende heeft dan extra tijd nodig om de aanvraag te beoordelen.

Bij Holtkamp Financieel Advies ben je geen nummer. Wij luisteren en staan graag als plaatselijke adviseur in Apeldoorn voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Veel gestelde vragen!

Wat is de premie voor een verzekering bij de Vereende?
De hoogte van de premie bij De Vereende is vaak niet vooraf inzichtelijk, doordat er (vaak) sprake is van maatwerk. De premie hangt af van het te verzekeren en de schade en het betaalverleden. Ook kan er sprake zijn van een strafrechtelijke veroordeling. Er vindt dan nog een beoordeling door De Vereende zelf plaats. De premie bij De Vereende ligt over het algemeen een stuk hoger dan bij reguliere verzekeraars.

De Vereende werkt vaak met vooruitbetaling van 3 maanden premie. Ook is er soms een waarborgsom benodigd. Daardoor kan een eerste betaling een behoorlijke aanslag op je rekening zijn. Daarna verloopt betaling indien deze per maand aangevraagd is per maand.

Hoe verloopt de eerste betaling?
Bij de offerte ontvang je van ons betaalinstructies. Wanneer de premie voldaan is krijgen wij direct bericht van de ontvangen betaling. Vervolgens ontvang je een bevestiging dat je verzekerd bent per mail. Het polisblad ontvang je enkele dagen later per mail.

Wat zijn veel voorkomende situaties waardoor je bij De Vereende uitkomt.
De reden om bij De Vereende een verzekering af te sluiten komt vaak doordat er sprake is van een moeilijk verzekerbaar en/of speciaal object. Ook kan het zijn dat je door een verzekeraar geweigerd bent of je bestaande verzekeringen opgezegd zijn vanwege een (te) hoge schadelast. Er is dan ook sprake van een CIS-registratie. Ook wanbetaling zien wij geregeld voorbij komen evenals fraude of een strafrechtelijk verleden.

Wil je weten welke (schade)meldingen op jouw naam geregistreerd zijn? Dat kan op de website van CIS.

Welke verzekeringen worden er door De Vereende aangeboden?
Gekentekend voertuig (auto, bestelbus), ongekentekend voertuig bijvoorbeeld treintje, tractor of fietstaxi, teruggekeurd voertuig, multi-object bijv. Quad BSO-bus, Segway, praalwagen, praalwagen bij een optocht, korte termijn voertuig, aanhanger, kartbaan, evenementen producten, handelaarskenteken, opstal (woonhuis), inboedel, gebouwen inventaris goederen, aansprakelijkheid (particulier of zakelijk), gezinsrechtsbijstand. Je ziet dus dat er voor veel producten oplossingen bij de Vereende mogelijk zijn.