UITVAART VERZEKERING

We denken er niet graag over na en toch is het belangrijk dat deze zaken geregeld zijn.

Wie draagt de kosten van jouw uitvaart?

Met een uitvaartverzekering kun je de kosten van een begrafenis of crematie betalen. De kosten kunnen hoog oplopen, zelfs tot boven de € 10.000.

Met een uitvaartverzekering krijgen je nabestaanden de mogelijkheid om jouw uitvaart te bekostigen. Je wilt hen namelijk niet op kosten jagen als je eigen spaarsaldo onvoldoende zou zijn.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van uitvaartverzekeringen. Zo kun je kiezen voor een vastgesteld pakket aan diensten bij een uitvaartorganisatie of voor het verzekeren van een vastgesteld bedrag, waarbij je nabestaanden de uitvaart zelf samenstellen. Denk daarbij aan een plaatselijke uitvaartverzorger. Genoeg keus dus voor wat op het eerste oog een simpele uitvaartverzekering lijkt.

Wat kost een uitvaart?
Holtkamp Financieel Advies werkt met twee uitvaartverzekeraars samen: a.s.r. en Monuta.  Als je op de betreffende naam van de verzekeraar klikt, dan kun je een berekening maken van de indicatieve uitvaartkosten. We adviseren overigens te kiezen voor een vast verzekerd bedrag, zodat je een vrije keuze houdt in welke uitvaartverzorger de uitvaart kan verzorgen.

Wij helpen je natuurlijk graag verder bij het advies- en afsluiten van de verzekering. En voor wat betreft ons tarief voor het advies- en de bemiddeling, ook daarover zijn we graag open en helder. Je vindt deze op de pagina tarieven.

Iedere uitvaart is  anders. Daarom is juist advies van groot belang. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van een passende keuze.