UITVAART VERZEKERING

We denken er niet graag over na en toch is het belangrijk dat deze zaken geregeld zijn.

Wie draagt de kosten van jouw uitvaart?

Met een uitvaartverzekering kun je de kosten van een begrafenis of crematie betalen. De kosten kunnen hoog oplopen, zelfs tot boven de € 10.000.

Met een uitvaartverzekering krijgen je nabestaanden de mogelijkheid om jouw uitvaart te bekostigen. Je wilt hen namelijk niet op kosten jagen als je eigen spaarsaldo onvoldoende zou zijn.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van uitvaartverzekeringen. Zo kun je kiezen voor een vastgesteld pakket aan diensten bij een uitvaartorganisatie of voor het verzekeren van een vastgesteld bedrag, waarbij je nabestaanden de uitvaart zelf samenstellen. Denk daarbij aan een plaatselijke uitvaartverzorger. Genoeg keus dus voor wat op het eerste oog een simpele uitvaartverzekering lijkt.

Wat kost een uitvaart?
Onderstaande tool geeft je een indicatie van de kosten die jouw nabestaanden maken om jouw uitvaart naar wens te kunnen regelen.

Iedere uitvaart is  anders. Daarom is juist advies van groot belang. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van een passende keuze.